НЯМА ДЕБЕЛИ И ГРОЗНИ ЖЕНИ-ИМА ЗЛЕ ОБЛЕЧЕНИ И НЕПОДДЪРЖАНИ!

Съдържание

САЙТ ЗА МОДА И ЗА НАЙ КРАСИВИТЕ ЖЕНИ НА СВЕТА!

Изработваме облекла по ваши идеи и по снимка .Изработваме бутикови облекла с качествени материи! 

ВСИЧКИ ДРЕХИ КОИТО СА БУТИКОВИ И СЕ ИЗРАБОТВАТ СЛЕД НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА МОГАТ ДА СЕ ВЪРНАТ САМО ЗА РЕМОНТ/ПОПРАВКА/-НЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАМЕНЯТ ИЛИ ВРЪЩАТ!

ПОРЪЧКИТЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ОТ 1 ДО 7 РАБОТНИ ДНИ.

Доставката се извършва със "Спиди"

ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ НАД 150лв. СА ЗА СМЕТКА НА ВЕНИМ-МОДА,когато доставката е ДО ОФИС на"Спиди"Когато поръчката е до адрес посочен от клиента ,сумата за доставка се плаща от клиента!

Поръчките се обработват и изпълняват в рамките от 1 до 7 работни дни.

Когато поръчките са до населено място където няма разнос всеки ден -се изпълняват в рамките на 10 работни дни.

ДОСТАВКИ НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ В НЕДЕЛЯ ИЛИ НА ОФИЦИАЛНИ ПРАЗНИЦИ.

При други обстоятелства ние ще се свържем с Вас.

Всички продукти които виждате в сайта са в наличност,освен БУТИКОВИТЕ ТЕ СЕ ШИЯТ СЛЕД НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА. .ВНИМАНИЕ-ВСИЧКИ ДРЕХИ ОБОЗНАЧЕНИ КАТО БУТИКОВИ СЕ ШИЯТ СЛЕД НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА И МОГАТ ДА СЕ ВЪРНАТ САМО ЗА ПОПРАВКА//  РЕМОНТ /НА СЪЩИТЕ!

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА:ВНИМАНИЕ!-ВРЪЩАНЕ НА ДРЕХА ЗАКУПЕНА ОТ venim-moda.com СТАВА В РАМКИТЕ НА 14 КАЛЕНДАРНИ ДНИ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ПРАЗНИЧНИ ИЛИ ДЕЛНИЧНИ ДНИ////ДЕНЯТ В КОЙТО КЛИЕНТА Я ПОЛУЧАВА СЕ БРОИ ЗА ДЕН ПЪРВИ/ЗА 14-ТИ ДЕН СЕ БРОИ ДЕНЯТ В КОЙТО ПРАТКАТА Е ПРИСТИГНАЛА ПРИ venim-moda.com//-НА АДРЕС ГР.БУРГАС КВ.ЧЕРНО МОРЕ УЛ.АТАНАС БУРОВ 1 ЗА ВЕНИМ ЕООД С ПРЕГЛЕД И СЛЕД КАТО Е НАПРАВЕН КОНТАКТ С venim-moda.com/на тел“:0897773004 ИЛИ НА ИМЕЙЛ[email protected]

КОГАТО ДРЕХАТА ИЗПРАТЕНА НА КЛИЕНТА Е С ТЕСТ И ПРЕГЛЕД-ВРЪЩАНЕТО И СТАВА ВЕДНАГА НА МЯСТО/НЕ МОЖЕ ДА ВЪРНЕТЕ НА ПО-КЪСЕН ЕТАП ДРЕХАТА ЗАЩОТО СЕ СЧИТА  ЧЕ ДРЕХАТА Е НОСЕНА И ЗАТОВА НЕ Е ВЪРНАТА ВЕДНАГА/

1.ВЪРНАТА ПРАТКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ЗА СМЕТКА НА ВЕНИМ НЕ СЕ ПРИЕМА/ПАРИТЕ СЕ ИЗПЛАЩАТ САМО ПО БАНКОВ ПЪТ./ВИЖ ТОЧКА 5.ПО-ДОЛУ/

2.НЕ СЕ ПРЕМА И ВЪРНАТА ПРАТКА АКО КУРИЕРСКАТА УСЛУГА ПО ВРЪЩАНЕТО  Е ЗА СМЕТКА НА ВЕНИМ. /ВИЖ ПО-ДОЛУ/

3.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗРЕШИ ПРЕГЛЕД ПРЕДИ ПРИЕМАНЕТО МУ ОТ venim-moda.com/ЗА ДА СЕ УВЕРИМ ЧЕ НЕ Е НОСЕН СКЪСАН ПРАН ИЛИ ИМА ДРУГИ ПОВРЕДИ!

4.ВНИМАНИЕ!  ВЪРНАТА ДРЕХА ЗА ПОПРАВКА ПО ВИНА НА КЛИЕНТА/ПОРЪЧАЛ СИ Е  ПО-ГОЛЯМ РАЗМЕР;СКЪСЯВАНЕ;УДЪЛЖАВАНЕ;СТЕСНЯВАНЕ И ДР.УСЛУГИ/СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА!---КАТО СЕ ЗАПЛАЩА ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА ЗА НАПРАВЕНАТА УСЛУГА----

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като заяви ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА, и като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива

4.Транспортните разходи за връщане на стока са ЗА СМЕТКА КЛИЕНТА. /В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерска такси за транспорт в двете посоки/.

5. Възстановяването на сумата става само по БАНКОВ ПЪТ на лична сметка на клиента чието име  фигурира за доставка , в рамките на 14 РАБОТНИ ДНИ от получаването на върнатата стока се изплащат прите за върнатия продукт.

6.Ако доставката е била за сметка на venim-moda,когато сумата е била над 150лв.ВРЪЩАНЕТО НА  СТОКАТА ИЛИ НА ЧАСТ ОТ НЕЯ И ЗАМЯНА СТАВА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА + ТАКСАТА ЗА ДОСТАВКА ПЛАТЕНА ОТ ВЕНИМ.

7.!ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ОБОЗНАЧЕНИ КАТО"БУТИКОВИ"СЕ ШИЯТ САМО СЛЕД НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА И МОГАТ ДА СЕ ВЪРНАТА САМО ЗА ДА СЕ РЕМОНТИРАТ!

8.При изготвяне на индивидуална поръчка на продукт с размери и указания  дадени от клиента,по указания на клиента е променен модела или ушит по модел даден от клиента- поръчката не може да се върне и се предплаща 60% от сумата на продукта в аванс.Тоест рокля;пола;панталон;клин;палто;яке;туника;блуза и др. изработени с размери дадени от клиента не могат да се върнат или заменят-могат да се върнат само за поправка или преработка на продукта.