НЯМА ДЕБЕЛИ И ГРОЗНИ ЖЕНИ-ИМА ЗЛЕ ОБЛЕЧЕНИ И НЕПОДДЪРЖАНИ!

ПУЛОВЕР ЧЕРНО-СИВ

  • Image

ПУЛОВЕР ЧЕРНО-СИВ

20.00лв.

Размер

черно-сив средно дебел пуловер

на зелени и светло сиви ленти

плетен трикотаж